Maatwerk

Zoveel mensen zoveel wensen. En wij willen graag overal een passend antwoord op hebben. Daarom is er bij ons heel veel maatwerk mogelijk. Denk aan het uitbouwen van de begane grond of het plaatsen van een dakkapel. Het wijzigen van de woning- en berging indeling of het verplaatsen van badkamer en keuken.

Hieronder kom je een aantal opties tegen om een indruk te krijgen van wat er mogelijk is. In de koperskeuzelijst op deze website zijn alle hoofdopties opgenomen die je bij aankoop van de woning bij de makelaar kunt kiezen. Na aankoop van de woning ga je in gesprek met je kopersbegeleider en maak je nog keuzes voor de ruwbouw en afbouw van je woning. Heb je andere wensen dan in de lijsten zijn opgenomen? Dan kun je die natuurlijk bespreken met jouw kopersbegeleider. Dat is wonen naar jouw idee!

Wat dacht je van deze opties?

KIES VOOR EXTRA LEEFRUIMTE
Een uitbouw aan je woning biedt extra leefruimte, die je misschien nog meer mogelijkheden geeft om jouw woonwensen te realiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speel- of televisieruimte voor de kinderen, een study of een separate eetkamer? Of creëer extra ruimte in je woning met een dakkapel. 

LAAT JE TUIN ONTWERPEN
Een nieuwe tuin is heerlijk. Maar het daadwerkelijke ontwerpen en aanleggen vergt veel denkwerk en tijd. Wij kunnen je helpen met een tuinontwerp en ervoor zorgen dat deze tegelijk met je woning helemaal klaar is.

PREMIUM WONEN
Met een premiumpakket heb je bij oplevering direct een instapklare, zeer complete woning. Met onder andere luxe details die je terugziet in de wand- en plafondafwerking en het schilderwerk. De woning kan compleet met afgewerkte wanden, vloeren en raambekleding worden opgeleverd. Dat scheelt best wel wat kluswerk, je kunt er zo in!

Als je kiest voor een premium pakket, dan is het mogelijk om een keuken in je woning te laten plaatsen vóór oplevering. Je kunt daarvoor terecht bij onze projectleverancier Nuva keukens. Kies je niet voor een premium pakket maar wel voor een keuken via onze projectleverancier, dan zorgen zij ervoor dat die direct na oplevering of aansluitend op jouw eigen planning wordt geplaatst. Bovendien bespaar je kosten voor verplaatsing van leidingwerk als je kiest voor een keuken van Nuva keukens.

ONZE PARTNERS

Logo_Nuva keukens_payoff_fc (002)

filippo

Logo-Busser-Tuinprojecten_web2015

logo van Dinther