23 juli 2020

Wonen aan de Vesting in trek

Eind mei bracht Hoedemakers ontwikkeling 51 woningen in het nieuwbouwplan “Wonen aan de Vesting”, gelegen in de wijk Waterlinie Grave, in verkoop. Het project haakt goed aan op de vraag naar woningen in Grave, zo blijkt want inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht of onder optie.

Eigentijds en robuust
De woningen zijn duurzaam en gasloos ontworpen. Er komen hoek- en tussenwoningen, tweekappers en levensloopbestendige woningen, allemaal ontworpen in een stijl die past bij de groene structuur van de oude vestingwerken. De architectuur kenmerkt zich als eigentijds en robuust. De woningen worden uitgevoerd in een stoere bakstenen met een rustig gemêleerd bruin/zandkleurig kleurenpalet. Anita Klomp van WOON Makelaars kan de snelle verkoop wel verklaren: ‘Als bewoner profiteer je zowel van de gemakken van de binnenstad die op een steenworp afstand ligt, als van de vrijheid van de natuur binnen handbereik. Daarnaast biedt een nieuwbouwwoning veel voordelen als het gaat over energiezuinigheid en onderhoud’, aldus Klomp.

Wil jij wonen aan de Vesting?
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Neem contact op met WOON Makelaars via telefoonnummer 0486-420208 of kijk op www.waterlinie-grave.nl.